Auto Bild'in yaz lastiği testinin şampiyonu Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 oldu

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 , Auto Bild’in en son yaz lastiği testinde1  birinci oldu.

Auto Bild'in yaz lastiği testinin şampiyonu Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 oldu

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 , Auto Bild’in en son yaz lastiği testinde1  birinci oldu. Goodyear’ın ultra yüksek performanslı (UHP) lastiği, diğer 49 üründen daha iyi performans göstererek bu prestijli testte liste başı oldu.

Auto Bild’in yaz lastiği testi, kuru ve ıslak zeminde kapsamlı bir dizi özelliği değerlendirdi ve test uzmanlarının lastiklerin zaman içindeki performansını ölçmek için laboratuvarda özel bir aşınma testi kullanmasıyla özellikle dayanıklılığa odaklandı. Goodyear’ın Eagle F1 Asymmetric 6 lastiği, 12 test ölçümünün 10’unda birinci veya ortak birinci oldu. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 aynı zamanda Auto Bild’in Eco-Master unvanına layık görüldü.

Auto Bild test uzmanları lastiğin “ıslak ve kuru zeminlerde üstün performans gösteren birinci sınıf sırt desenine ve olağanüstü kilometre performansına” dikkat çekti.2 Lastik özellikle sırt aşınması kategorisinde de başarılı oldu. Ayrıca uzmanlar, lastiğin kullanım ömrü boyunca performansını koruduğunu ve toplam kilometre performansında rakip markaları geride bıraktığını da belirttiler. Goodyear lastiği, testte olumsuz geri bildirim almayan tek lastik oldu.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Her koşula hazır

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Eagle F1 Asymmetric 6, önceki modele kıyasla performans, güvenlik ve verimlilik açısından bir adım öne çıkıyor. Dry Contact Plus Teknolojisi, araç aşırı yüklerle karşılaştığında ayak izini artırarak tutarlı ve öngörülebilir bir performans sağlıyor. Lastikte yer alan, Wet Braking Pro Teknolojisi, sürücülere ıslak yollarda gelişmiş kavrama sağlayan yenilikçi bir reçineden yararlanıyor.

Yüksek performanslı sürüş ve yol tutuş özelliklerine sahip Eagle F1 Asymmetric 6, yüksek performanslı ICE (içten yanmalı motor) otomobiller ve daha büyük SUV ve EV (elektrikli otomobiller) ‘ler için uygundur.

Eagle F1 Asymmetric 6’da yer alan daha aerodinamik yanak sürtünmeyi azaltır ve kilometre performansını artırır. Değişen deseni ise yol gürültüsünü azaltır. Lastik ayrıca, tipik olarak daha ağır araçlara sahip bir EV pazarına hizmet etmek adına daha yüksek bir yük derecesi için onaylanmıştır.

Goodyear Tüketici Avrupa Pazarlama Direktörü Sonia Leneveu konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “Eagle F1 Asymmetric 6’nın her ölçümde vurgulanan örnek performansıyla bir test galibiyeti daha elde etmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sürücüler, verimlilik konusunda daha bilinçli hale geldikçe, Eco-Master unvanı her zamankinden daha değerli hale geliyor. Goodyear lastiklerini geliştirmeye devam ediyor ve UHP ürünümüzü elektrikli araç sahiplerine de önemle tavsiye ediyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ