2021 Yılında Ev Güvenlik Sistemlerinde Yaşanacak Gelişmeler

2021 Yılında Ev Güvenlik Sistemlerinde Yaşanacak Gelişmeler

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte yaşanan gelişmelerin ev güvenlik sistemlerine yansıması oldukça etkili oluyor. Yeni geliştirilen ev sistemleri arasında her ihtiyaca uygun çözümler bulunuyor. Güvenlik sistemleri ilk üretildiği zamanlarda sadece ev alarm sistemleri olarak koruma sağlarken, günümüzde artık birçok konuda daha kapsamlı güvenlik sağlıyor.

Ev Güvenlik Sistemleri

Ev ve işyeri alarm sistemleri güvenliği, sevdiklerinizi ve kendinizi korumak, yaşam alanınızdan istenmeyen kişileri uzaklaştırmak adına oldukça önemlidir. Evinizde oluşan birçok olumsuzluğu öğrenmek için artık evde olmanıza gerek yok.

Faydaları;

  • Hırsızlık
  • Su baskını
  • Panik durumu
  • Gaz kaçağı
  • Elektrik sorunları
  • Yangın
  • Sağlık

Bu durumlarda ev güvenlik sistemleri her an yanınızda oluyor. Özellikle bu sistemlerin artık uzaktan yönetiliyor olması, sizlere en kullanışlı çözümleri sunuyor. Akıllı telefonlardan, internet ağı üzerinden ve sim kart ile kullanılabilen güvenlik sistemleri, firma ile entegre çalışıyor.

Ev Hırsız Alarm Sistemleri

Evinizde olun ya da olmayın, hırsızlar eylemini gerçekleştirmek adına diledikleri zaman evinize izinsiz girmek isteyebiliyor. Bazı caydırıcı ve hırsız alarm sistemleri gibi önleyici sistemlerin, hırsızlar tarafından fark edilmesi onların hırsızlık yapmalarından vazgeçmesini sağlıyor. Alarm uyarı sistemleri dışında, kamera kaydı yapan ve hırsızlık anında tüm kolluk güçlerine haber veren bir sistem, o bölgede hırsızlık olaylarının azalmasını sağlıyor.

Kablolu ya da kablosuz ev güvenlik sistemleri, evinizdeki patili dostlarınızı algılıyor, gerçek hırsızlık olayında devreye giriyor. Alarmı dilediğinizde aktif hale getiriyorsunuz. Alarm sistemleri montajı için gelen uzman ekipler, tecrübe ile tüm hırsızın giriş noktalarını tespit ediyor ve güvenlik aparatlarını monte ediyor.

Kablosuz Dedektör

Kablosuz olarak kullanılan ev güvenlik sistemleri kurulumunda uzman ekipler geliyor, mesafeyi ve kullanım aralığını tespit ediyor. Daha profesyonel çözümlerden yararlanarak evinizde tam güvenlik ağı kurabiliyorsunuz.

Evinizi Uzaktan Kontrol Edin

Alarm ya da ev güvenlik sistemlerinize akıllı telefonlarınızdan bağlanarak uzaktan kontrol edebilirsiniz. Alarmı aktif etmeyi unuttuğunuzda evinizi güvenlikten mahrum bırakmamanız için geliştirilen uzaktan yönetim sistemi ile alarmınızı tek tuşla açabilirsiniz. Aynı şekilde alarmınızın çeşitli nedenlerle aktif hale gelmesi durumunda, uzaktan bağlantı ile alarmı devre dışı bırakabilirsiniz.

Evinizde Su Baskınına Uzaktan Müdahale

2021 güvenlik teknolojisi ile artık her şey bir kumanda ile halloluyor. Güvenlik sistemlerini kullanmak, elinizden düşürmediğiniz telefonlar ile sağlanıyor. Evinizde meydana gelen su baskınını algılayarak hemen size haber veren ve yönlendirmeniz ile gerekli birimleri evinize yönlendiren sistemler bulunuyor.

Evinizde Elektrik, Yangın ve Gaz Kaçağına Uzaktan Müdahale

Bazen evinizden uzakta olabilirsiniz. Siz yokken evin tesisatından kaynaklı ortaya çıkabilen gaz ve elektrik kaçağı ciddi sorunlara neden olabilir. Ocağın altını açık bıraktığınızı hatırladığınızda biraz gecikmiş olabilirsiniz. Her olumsuz durumda size hemen uyarı gelir ve kısa sürede gerekli ekipler adresinize dakikalar içerisinde yönlendirilir. Evinizden uzakta olmanız, koruyamayacağınız anlamına gelmiyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ