İstanbul kız öğrenci yurtları

İstanbul kız öğrenci yurtları

Bu yıl üniversiteyi kazanan öğrenciler çok ilginç bir süreçten geçiyorlar. Covid19 pandemi sürecinde kapalı kalan üniversitelerin yaklaşık 2 yıl sonra açılması ve eğitim öğretim yılına başlamasıyla birlikte bavulu kapan herkes yollara döküldü ve üniversitelerine doğru yola çıktılar. Üniversite sınavında ter döken zorluk çeken tüm öğrencileri İstanbul’a geldiklerinde yeni bir zor süreç bekliyordu. İstanbulda kız yurdu arayan öğrenciler kız yurdu, İstanbulda erkek yurdu arayan erkek öğrenciler istanbul erkek yurtlarında kalacak yer bulma konusunda büyük zorluk çektiler.

İstanbul kız yurdu sahiplerine bu durumu sorduklarımızda şu cevabı aldık, Üniversite tercih sonuçları açıklanıp , üniversite öğrencilerinin hangi üniversiteyi öğrendiklerini öğrenmeleri ile birlikte istanbul kız yurtları büyük bir ilgi gördü. Bir önceki öğrenim döneminden kalan eski öğrencilerimizinde bizim ile irtibata geçip oda satın almaları , arada 1 sene üniversiteye hiç gelmeyen bir önceki sene üniversiteyi kazanan öğrenciler ve 2022 öğrenim yılı öğrencilerinin birden bize büyük ilgi göstermeleri nedeniyle İstanbul kız yurtları ve İstanbul erkek yurtları kapasitelerini hızlı bir şekilde doldurdular. 

Yaşanan bu talep yoğunluğu İstanbul yurt fiyatları oldukça yükseldi. Yurt fiyatlarının yükselmesi yaşanan yoğun talepten kaynaklanmaktadır. Kalacak yer bulma konusunda sıkıntı çekerken öğrenci yurtları ile sıkı bir diyalog halinde olan yurtlarburada.com sitesi , bu dönemde kalacak yer bulma konusunda problem yaşayan öğrencilere kurdukları çağrı merkezi ile yardımcı olamaya çalıştılar ve bir çok kız ve erkek öğrenciye yurt bulma konusunda yardımcı oldular. İstanbulda kız yurdu arıyorsanız aşağıdaki link üzerinden istanbuldaki kız yurtları ve erkek yurtlarına kolayca ulaşabilirsiniz.

https://www.yurtlarburada.com/istanbul-kiz-ogrenci-yurtlari

“Yurt bulmak kolay mı sanki?” Dersen eğer evet zor. Ama yurtlarburada.com sayesinde yapman gereken tek şey kriterlerini belirlemek ve yurtlarburada.com web sitesini ziyaret etmek. Belirlediğin kriterler doğrultusunda yüzlerce yurt seçeneği fotoğraflı ve detaylı bir şekilde tek tıkla karşında olacaktır. Yurtlarla iletişime geçip çok daha detaylı bilgiyi edinebilir veya yurtlarburada.com iletişim üzerinden müşteri temsilcileri ile iletişime geçip sana rehberlik etmelerine izin verebilirsin.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ