Nem Kurutma Nedir?

Nem Kurutma Nedir?

TKL Nem Kurutma ve Kiralama firması, alman TROTEC firmasının yan kuruluşudur. İnşaat Kurutma, Nem kurutma, ısıtma ve çeşitli ekipman kiralama hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Teknik İnşaat Kurutma sistemlerini ilk olarak Türkiye’ye getiren ve uygulayan firma olarak TROTEC, sektörün gelişmesi için inşaat firmaları, mimarlar, mühendisler ve firmalar için çeşitli seminerler vermektedir.

Nem Alma Cihazları Nerelerde Kullanılır?

Nem alma makinalarının çalışma prensibi şu şekildedir: Bu cihazlar öncelikle bulunduğu alandaki bağıl nemi kurutmaktadır. Daha sonra içinde nem bulunan ürünün nemi dışarı atılır bu şekilde fazla nemden dolayı arızalanan cihazların korunmasına yardımcı olmaktadır bu cihazları kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta cihazı kullanacağınız alanın büyüklüğüdür. Çünkü alan ne kadar büyükse cihaz nem almada o kadar zorlanacaktır.

Nem Kurutma İşlemi Nasıl Yapılır?

Yıllara dayanan deneyimimizle en kaliteli kurutma hizmetini vermeye devam etmekteyiz. Tüm cihazlarımız garanti kapsamında olup üretimlerimiz kalite standartlarına göre yapılmaktadır. Alternatif cihazlarımızla bulunduğunuz tüm ortamları sizin için ferah hale getirmektedir. Ürünlerimiz hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak için internet adresimize göz gezdirebilirsiniz.

Nem Kurutma Cihazları Nasıl Çalışır?

 Nem kurutma cihazın su haznesi 500 ml olup makinada bulunan sensör sistemi su dolumu tamamlanıncaya kadar cihazın çalışmasını sağlamaktadır. Hazne tamamen dolduğunda ise emniyet sistemi devreye girerek kurutma cihazının kapatmaktadır. Su seviyesi belli düzeye inene kadar cihaz aktif şeklide çalışmaya devam edecektir. Toprağa yakın olan yerlerde alt katlarda ve bahçesi olan evlerde nem oranı daha yüksektir. Bu yüksek nem oranlarından rahatsızlık duyan insanlar nem alma cihazları kullanmaktadır. Özellikle bebekli aileler bu cihazları tercih etmektedir. Bebeklerin rahat nefes alamamaları onları son derece huzursuz etmektedir. Bebekler için ideal nem oranının yüzde 40 ile 60 arasında olması gerekmektedir.

Nem Kurutma Cihazları Verimli Mi?

 Nemin cihazla kurutulması, ısınmayı kolaylaştırmakta ve ısınma giderlerinin düşmesine yardımcı olmaktadır. Kullanımı oldukça kolay olan ürünlerimizin, kurulumu işlemi ve bakım süresi de oldukça kısa sürmektedir. Nem kurutma cihazları yüksek oranda su toplama özelliğine sahiptir. Bu nedenle cihazlarımız yüksek verimlilik oranına sahiptir. Kısa sürede sonuç veren özelliği bulunan cihazlarımızla müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Kurutma işlemi için kullanılan cihazın hem iş hem de ev ortamlarında tüm nem sorunlarını çözmektedir.

Güvenilir Nem Kurutma Firması

Nem kurutma işlemi son yıllarda insanların sağlıklı şekilde hayatlarına devam etmeleri için oldukça önemlidir. İnsan yaşamını direkt şekilde etkileyen nemin kurutulması konusunda her türlü hizmeti saplamaktayız. Kurutma sektöründe en güvenilir nem kurutma firmaları arasında yer alan firmamızla çalışarak sizler de kaliteli hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini hedefleyen firmamız en önemli amacı müşterilerimizle aramızda güven ilişkisi kurabilmektir.  

Nem Alma Cihaz Fiyatları

Bazı evlerde bulunan havuzlar nem oluşumuna neden olmaktadır. Bu sebeple havuza yakın evler nemden son derece etkilenmektedir. Havuzlu bölgeler için özel olarak tasarlanancihazlarımız bulunmaktadır. Bunun yanı sıra nem alan cihazlar sanayi ve inşaat alanlarında da kullanılmaktadır. Gıda sektörüyle uğraşan firmalar nem alan cihazlar sayesinde ürünlerinin sağlıklı kalmasını sağlamaktadır. Nem alma makinaları fiyatları, ürünün nem alma kapasitesine, modeline ve modelin sağladığı özelliklere göre farklılık göstermektedir. Genel olarak ortalama ürün fiyatları ise 1.087,06 TL ile 18.498,81 TL fiyat aralığında yer almaktadır.

Nem alma cihazlarının ne işe yaradığı pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Bu cihazlar yaşadığımız ortamların nem oranı ideal hale getirmeye yardımcı olmaktadır. Bu makinaların düzenli şekilde filtre temizliği yapılması gerekmektedir. Bazı cihazlarımızda mevsimsel olarak ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla zamanlayıcı özelliği bulunmaktadır. Nem alma makinaları solumayı da net bir şekilde oluşturmayı sağlamaktadır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ