Site icon Teknoloji Haberleri

Cisco, her mobil cihaza bağlanabilen Webex Go’yu tanıttı

cisco-her-mobil-cihaza-baglanabilen-webex-goyu-tanitti.jpg

Dünyanın lider ağ ve sistem çözümleri şirketi Cisco, geleceğin iş dünyasında hibrit çalışma ortamlarını daha güvenli, daha etkin ve daha çözüm odaklı hale getirmeye devam ediyor. Webex Calling özellikleri ve yeni inovasyonlarla Cisco, BT ekipleri ve çağrı merkezlerinin iş yapışını kolaylaştırırken kullanıcı deneyimlerini de üst seviyeye taşıyor.

 

 

CISCO, işletmelerin konferans odaları ve çağrı merkezlerinden home office'lere ve  mobil görüşmelere arama deneyimlerini baştan tasarlıyor. WebexOne iş birliği etkinliği kapsamında Cisco, işletmelerin yeni hibrid çalışma dünyasına başarıyla uyum sağlamasına yardımcı olmak için yeni Webex Calling özellikleri ve yeni Webex Müşteri Deneyimi ile Hizmet Olarak İletişim Platformu (CPaaS) geliştirmelerini görücüye çıkardı. Bunun yanında imimobile şirketini satın alan Cisco, Webex entegrasyonuyla her türlü iletişim kanalında daha akıllı etkileşimler ve sorunsuz deneyimler sunuyor.

 

Cisco Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı Reem Asaad yeni tanıtılan özelliklerle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi "Geçtiğimiz yıl, kullanıcıları mutlu edecek bir deneyim sunma yarışı akıl almaz bir seviyeye geldi. Bugün kullanıma sunduğumuz inovasyonlar şirketlerin müşterilerine her zaman olduğundan daha yakın olmasını sağlarken tüm kanallarda gerçek zamanlı olarak mümkün olan en iyi müşteri deneyimini sunmalarına olanak tanıyor”.

 

Webex Calling'deki Yeni İnovasyonlar:

 

 

Diğer Webex Müşteri Deneyimi Özellikleri:

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version