Site icon Teknoloji Haberleri

Digiturk’e Bayram Geldi

digiturke-bayram-geldi.jpg

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’ün her yaşa ve her zevke uygun içerikleri ile dolu film ve dizi kanalları, bayram süresince tüm abonelerine açık olacak. 

 

Türkiye’nin lider dijital yayın platformu Digiturk, dizi ve film kanallarını bayram tatili boyunca tüm üyelerine açıyor. beIN SERIES ve beIN MOVIES kanallarının şifresiz yayınları 29 Nisan Cuma günü başlayacak ve 4 Mayıs Çarşamba akşamına kadar devam edecek. Bunun yanında bayrama özel olarak, “Hızlı ve Öfkeli 9: Hız Efsanesi” (F9: The Fast Saga) ve “Snake Eyes: G.I. Joe Origins” filmleri sinemalardan sonra ilk kez Digiturk ile izleyiciler karşısında olacak. Digiturk aboneleri tüm bu içeriklere ve çok daha fazlasına diledikleri zaman beIN CONNECT üzerinden de erişebilecek. 

 

Bayramda Film Keyfi Digiturk’te Yaşanacak!

 

Sevilen Animasyonlar bayramda Digiturk’te! 

  • “Troller”in (Trolls) devamı niteliğindeki muhteşem animasyon “Troller Dünya Turu” (Trolls World Tour), tarih öncesi dönemde yaşayan Crood ailesinin eğlenceli maceralarının devamını anlatan “Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ” (The Croods: A New Age) ve bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik ve eğlenceli hikayesini anlatan “Kral Şakir: Oyun Zamanı”, bayram boyunca beIN MOVIES FAMILY kanalında çocuklarla buluşacak. 

 

  • Macera Şehri'nin kaosa sürüklenmesine neden olan belediye başkanına karşı zorlu bir mücadeleye girişen kahraman köpekler Ryder ve arkadaşlarının hikayesini konu edinen animasyon filmi “PAW Patrol Filmi” (PAW Patrol: The Movie) 1 Mayıs Pazar günü beIN MOVIES PREMIERE kanalında yayımlanacak. 

 

Digiturk, Ramazan Bayramı Boyunca Birbirinden Kaliteli Dizilere Ev Sahipliği Yapıyor!

beIN ORIGINALS dizileri tüm bölümleriyle beIN CONNECT’te!

  • Yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği, senaryosunu Aslı Zengin’in kaleme aldığı, başrollerini Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Kay Allen, Görkem Sevindik ve Yağızcan Konyalı’nın paylaştığı ses getiren romantik komedi dizisi “Erkek Severse”,  

 

  • Nilperi Şahinkaya’nın başrolünde oynadığı, oyuncu kadrosunda Derya ŞensoyAhmet Kayakesen, Hülya Duyar, Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı “Nasıl Fenomen Oldum” tüm bölümleriyle beIN CONNECT’te.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version