Site icon Teknoloji Haberleri

İnternetten sigorta alırken güvenliğinizi de garantiye alın

internetten-sigorta-alirken-guvenliginizi-de-garantiye-alin.jpg

E-ticaretin kolaylığını yaşamın her alanında yaşamak isteyenler, birkaç güvenlik unsuruna dikkat ederek sigorta ihtiyaçlarını rahatlıkla online olarak karşılayabiliyor. Türkiye’nin lider insurtech markası olan ve 23 yıllık tecrübesiyle yaklaşık 9 milyon müşteriye temas eden Sigortam.net, internetten güvenli bir şekilde poliçe almak için dikkat edilmesi gereken noktaların altını çiziyor.

 

Kurulduğu günden bu yana, 23 yıldır 9 milyona yakın müşteriye temas eden, Türkiye’nin ilk ve lider insurtech şirketi Sigortam.net, müşterilerinin sigorta ihtiyaçlarını en kolay, hızlı ve uygun maliyetlerle karşılamalarını sağlıyor. 

 

E-ticaretin daha da ivmelendiği günümüzde internetten poliçe alırken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli unsur şöyle sıralanıyor: 

 

Sigortam CEO’su Bora Uludüz, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Günümüzde tüketiciler tüm ihtiyaçlarını en hızlı ve kolay şekilde karşılayabildikleri e-ticarete giderek daha fazla ilgi gösteriyor. Market alışverişinden seyahat ihtiyaçlarına kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan bu trend, sigorta sektöründe de yansımasını gösteriyor. Online sigorta poliçesi alımının rahatlığından faydalanmak isteyenlerin sadece birkaç güvenlik unsuruna dikkat etmesi gerekiyor. Sigortam.net, dijital sigortacılığın öncüsü olarak 2000 yılında kurulduğundan bu yana sunduğu hizmet kalitesi ile ismini güvenle özdeşleştirmiş bir platform. Bu sayede TOBB tarafından verilen 2020 yılında Güven Damgası’na sahip sigorta sektöründeki ilk şirket olduk. Bu tescilden de anlaşılacağı üzere ödeme bilgilerini sadece ödeme işleminde kullanıyor, işlem sonrasında kesinlikle kayıtlarımızdan çıkarıyoruz. Ayrıca kişiye özel sigorta teklifi için paylaşılan kişisel bilgiler ve daha sonra satın alma adımında paylaşılan ödeme bilgileri, global olarak kabul gören SSL protokolümüz ile korunuyor. 3D Secure ödeme altyapımız, müşteri kaydı oluşturulmasında tek kullanımlık şifre uygulamamız, KVKK onay süreçlerimizin de katkısıyla müşterilerimizin bilgilerinin, Sigortam.net’e ulaştığı andan ödemenin sonuna kadar en yüksek güvenlikle korunduğundan emin oluyoruz” diye konuştu. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version