Site icon Teknoloji Haberleri

Kasım, beIN CONNECT’le başkadır

kasim-bein-connectle-baskadir.jpg

En kaliteli ve ilgi çekici film, dizi, belgesel ve programları izleyicilerinin beğenisine sunan beIN CONNECT; hayranlarının büyük merakla beklediği, dünyada büyük yankı uyandıran dizilerin yanı sıra orijinal programlar ve Türkiye’de sinemalardan sonra ilk kez yayınlanacak film seçkisiyle Kasım ayında da üyelerine seyir zevki yüksek anlar yaşatacak.

 

beIN CONNECT Kasım ayında yepyeni beIN ORIGINALS programı “Hazer Amani ile Keşfe Değer” ile izleyicilerini keşfedilmemiş lezzetlerle tanıştırmaya devam ediyor!

 

  • Ünlü şef Hazer Amani, Türkiye’yi il il gezerek doğadan edindiği malzemeleri enfes yemekleriyle buluşturuyor. Gezi, yemek ve doğanın harmanlandığı programda ünlü şef her bölüm Türkiye’nin farklı bir ilinde izleyici karşısına çıkacak. “Hazer Amani ile Keşfe Değer” 4 Kasım’dan itibaren her Cuma iki yeni bölümüyle beIN CONNECT’te yayınlanacak.

 

Kasım Ayında dizi keyfi beIN CONNECT’te yaşanacak!

  • Başrollerinde Emmy ödüllü oyuncu Bill Hader’a yine Emmy ödüllü oyuncu Henry Winkler’ın eşlik ettiği dizi, işinin ehli bir kiralık katil olan Barry’nin suçlarla dolu hayatını bırakıp normal bir birey olarak yaşamaya karar vermesiyle gelişen olayları anlatan sevilen dizi “Barry” yeni sezonuyla 25 Kasım’dan itibaren beIN CONNECT’te dizi severlerle buluşacak.

 

beIN CONNECT’ten yine dopdolu bir film seçkisi !

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version