Site icon Teknoloji Haberleri

Mayıs TOD'la güzel!

mayis-todla-guzel.jpg

Dijital içerik platformu TOD dünyada izlenme rekorları kıran dizileri, gişe rekortmeni yerli ve yabancı filmleri, birbirinden popüler ve kaliteli orijinal içerikleriyle sizi yine ekran başına çekecek!

TOD, Mayıs ayında yeni sezonuyla Rus İmparatoriçesinin entrikalarla dolu yükselişini anlatan, Tony McNamara imzalı dönem dizisi “The Great”, popüler kültürde büyük ses getiren “Çılgın Hırsız (Despicable Me)” adlı animasyondan türeyen “Minyonlar” serisinin ikincisi “Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: The Rise Of Gru)” ve arkeolog Tad’in maceralarını anlatan animasyon serisinin üçüncüsü “Hazine Avcısının Maceraları ve Zümrüt Tablet (Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet)” ile izleyicilerine eğlence dolu bir seyir keyfi sunuyor. TOD izleyicilerini Mayıs ekranında, TV’de ilk kez ekrana gelecek filmler arasında 2022 Cannes Film Festivali’nden “Jüri Büyük Ödülü” ile dönen Claire Denis imzalı “Öğle Güneşinde Yıldızlar (Stars At Noon)” filminin prömiyeri de bekliyor. 

İlmek İlmek Anadolu! 

Beklenen sezonlar ve yeni diziler yine TOD’da!

Mayıs ayında harika animasyonlar ve ödüllü filmler TOD’da!

TOD Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

TOD’dan popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, yıllık paket ile ayda 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden TOD üyesi olabiliyorlar. TOD mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, todtv adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. TOD’a ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz. Digiturk uydu üyeleri ise paketleri kapsamındaki içerikleri beIN CONNECT’ten izleyebiliyorlar. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version