Site icon Teknoloji Haberleri

Nickelodeon’un 2022 Çocukların Seçimi Ödülleri’ne Yine Birbirinden Ünlü İsimler Katılacak

nickelodeonun-2022-cocuklarin-secimi-odullerine-yine-birbirinden-unlu-isimler-katilacak.jpg

Adele, Awkwafina, Billie Eilish, Cardi B, Ariana Grande, Tom Holland, LeBron James, Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Olivia Rodrigo, Ed Sheeran, Taylor Swift ve daha fazlası 2022 Çocukların Seçimi Ödülleri Adayları olarak açıklandı.

 

Aktris Miranda Cosgrove (iCarly) ve Rob Gronkowski’nin sunuculuk yapacağı Nickelodeon’s Çocukların Seçimi Ödülleri (KCA) 2022 9 Nisan Cumartesi 19:30’da (TSİ 10 Nisan Pazar 06:30’da) Kaliforniya Santa Monica Barker Hangar’dan canlı yayınlanacak. Gösteri, film, televizyon, müzik, spor ve daha birçok dünya çapında yıldızların olduğu, eğlenceli içeriklerle dolu olacak. Nickelodeon’ın Çocukların Seçimi Ödülleri (KCA), Nickelodeon TeenNick, Nicktoons ve Nick Jr. Kanallarında aynı anda yayınlanacak.

 

Cosgrove, “Çocukların Seçimi Ödülleri (KCA) her zaman enerjik, süper yıldızlı ve tabii ki bolca smile ile benzersiz bir gösteri olmuştur. Nickelodeon her zaman benim ailem olmuştur ve bu ikonik gösteriye Gronk ile birlikte sunuculuk yapmak büyük ses getirecek”

 

Gronkowski, “Her zaman bir çocuk oldum, bu yüzden en slime ödül töreninde sunuculuk yapmak benim için olağanüstü bir deneyim olacak. Saha içinde ve dışında yaşayacağım eğlenceyi evdeki çocuklarıma getirmeyi dört gözle bekliyorum!”

 

Bu yılki Çocukların Seçimi Ödülleri (KCA) adayları da açıklandı. İlk kez aday olanlar arasında Elizabeth Olsen, Awkwafina, The Kid LaROI ve Doja Cat yer alıyor. Taylor Swift, Adele, Danger Force, High School Musical: The Musical: The Series, iCarly, Cobra Kai and The SpongeBob on the Run’ın müzik performansları daha sonraki bir tarihte duyurulacaktır.

 

Tüm gece boyunca, Çocukların Seçimi Ödülleri (KCA) slimeları ön planda ve merkezde olacak, ünlü muhabirler, önemli noktaları, ABD’deki okullar ve de evdeki çocuklar için ekranlara taşıyacak. Ayrıca bu yılki şovda ünlü avatarlarla metaverse’e girerken Nickelodeon’un imza keşif balonu da yer alacak. İkinci ekran içeriğinde ise, hayranların kontrolü elinde tuttuğu canlı oylama ve de gösteriyi tüm platformlardan yayınlama imkanı bulacaklar.

 

Bugünden itibaren hayranlar resmi Çocukların Seçimi Ödülleri (Kids' Choice Awards) web sitesi KidsChoiceAwards.com'da ve ABD'de desteklenen iPad, iPhone ve Android cihazlarda Screens Up uygulamasında oy verebilirler. Uluslararası hayranlar önümüzdeki haftadan itibaren web üzerinden oy verebilir. Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2022, The LEGO® Group, Kirby and the Forgotten Land™ oyunu, Lunchables ve Olive Garden® tarafından desteklenmektedir.

 

Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri (KCA) 2022 Adayları:

Televizyon:

Favori Çocuk TV Programı

Favori Aile TV Programı

Favori Reality Programı

Favori Çizgi Film

Favori Kadın TV Yıldızı (Çocuklar)

Favori Erkek TV Yıldızı (Çocuklar)

Favori Kadın TV Yıldızı (Aile)

Favori Erkek TV Yıldızı (Aile)

Film:

Favori Film

En İyi Kadın Oyuncu (Film)

En İyi Erkek Oyuncu (Film)

En İyi Animasyon Filmi

Animasyon Filminde En İyi Ses

Müzik:

En İyi Kadın Sanatçı

En İyi Erkek Sanatçı

En İyi Müzik Grubu

En İyi Müzik İşbirliği

En İyi Küresel Müzik Yıldızı

En İyi Şarkı

Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı

En İyi Albüm

Diğer Kategoriler:

En İyi Erkek Kreatör

En İyi Kadın Kreatör

En İyi Kadın Spor Yıldızı

En İyi Erkek Spor Yıldızı

En İyi Video Oyunu

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version