Site icon Teknoloji Haberleri

Türkiye'nin yeni platformu TOD'da bahar sürprizleri!

turkiyenin-yeni-platformu-todda-bahar-surprizleri.jpg

Mart ayı, TOD’un yepyeni orijinal içerikleri, herkesin dilindeki diziler ve Türkiye’de ilk kez gösterilecek filmlerle dolu!

 

TOD, baharı müjdeleyen Mart ayında final sezonuyla büyük sükse yapan Emmy ve Altın Küre Ödüllü dizi “Succession” ve Kiefer Sutherland’in başrolde olduğu ve yapımcıları arasında da yer aldığı merakla beklenen yeni dizi “Rabbit Hole”un yanı sıra yeni sezonuyla gerilim dolu “Yellowjackets” dizilerini izleyicileriyle buluşturacak. Mart ayında sinema keyfi de TOD ile doruğa çıkarken, “Çıkış Yok” (Black Site)“Kim Demiş Kötüyüz Diye?” (The Bad Guys) ve “Tepki (Firestarter) gibi ses getiren filmlerin Türkiye’de sinemalardan sonraki ilk gösterimleri gerçekleşiyor. Ayrıca En İyi Film dahil 6 dalda Oscar adaylığı bulunan ve 2023 Oscar Ödülleri’nde En İyi Ses Oscar’ını alan Tom Cruise’un başrolde oynadığı “Top Gun: Maverick” dahil olmak üzere toplamda 73 Oscar’lı, 231 Oscar adaylığı olan 86 film TOD’un Oscar Filmleri kategorisinde film tutkunlarını bekliyor.

 

TOD ORIGINALS içerikleri TOD’da! 

 

Plastik sanatları konu edinen yeni TOD ORIGINALS içeriği “Kil Boya Piksel” tarihin çeşitli dönemlerinden sanat akımlarına odaklanıyor. Her bölüm kendi konusunda yetkin bir konuşmacının dahil olduğu program, sanata dair özgün bir bakış sunuyor. Mesleklerinde usta olan sanatçı, yazar, akademisyen ve küratörlerin eşlik ettiği, 13 Mart’ta ilk 2 bölümüyle yayınlanmaya başlayan “Kil Boya Piksel”, her Pazartesi 2 yeni bölümüyle TOD’da yayında. 

 

Mart ayında merakla beklenen diziler!

 

 

Mart ayında birbirinden çarpıcı filmler TOD’da!

 

TOD Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

TOD’dan popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, yıllık paket ile ayda 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden TOD üyesi olabiliyorlar. TOD mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir todtv adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. TOD’a ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz. Digiturk uydu üyeleri ise paketleri kapsamındaki içerikleri beIN CONNECT’ten izleyebiliyorlar. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version